TENTEN

Er worden verschillende soorten tenten aangeboden, die elk een toepassing afdekken en een bepaalde uitstraling hebben. Het hangt af van uw specifieke evenement en uw wensen daaromtrent, wat de beste keuze is. Hieronder ziet u de meest gebruikelijke typen met een korte beschrijving van de opbouw en de toepassing. Bij elk van deze tentsoorten hebben wij een specifiek aanvraag formulier ontworpen, waarin rekening is gehouden met de mogelijkheden van de gekozen tentsoort en waarin u uw wensen kunt aangeven. Mocht u er niet uitkomen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Ook kunnen wij dan een afspraak maken om samen op de betreffende locatie de mogelijkheden te bespreken.

Tenten

  • Deze tentsoort wordt opgebouwd uit aluminium frames en maakt door de gladde buitenvlakken een wat luxere indruk.  Het formaat is zeer variabel gebaseerd op de afmeting van de frame onderdelen...
  • Deze tenten zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen, de breedte is meestal vast, maar in de lengte kan de tent steeds verlengd worden. Deze tent wordt op aluminium masten opgebouwd..
  • Deze tentsoort wordt op hoge masten opgezet, minimaal 4, waardoor een vorm met verschillende dakpunten ontstaat en wordt d.m.v pennen vastgezet.  Dit zijn grotere tentconstructies, beginnend bij een breedte van..
  • Deze tent wordt ook op palen/masten opgezet, maar kan op verschillende manieren worden afgespannen, waardoor de vorm variabeler is, dan bij een spantent. Deze stretchtent wordt vaak als overkapping gebruikt..
  • Deze tent wordt alleen aangeboden in vierkante afmetingen van 3 x3 tot 6 x 6. De tent wordt opgebouwd met vier palen op de hoeken en heeft het kenmerkende puntdak...
  • Mocht u een andere overkapping in gedachten hebben, dan de opgevoerde tentensoorten, bijvoorbeeld een tipi, verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat wij uw desbetreffende ideeën kunnen..
Advies inzake uw offerte?
Offerte checker